Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας

Αγαπητοί φίλοι σας καλωσορίζω στην εταιρία μας  DETIMA CONSTRUCTIONS  LTD.

Μια εταιρία που στόχο έχει να κάνει το όνειρο σας για την απόκτηση μιας κατοικίας, όπως εσείς την φανταστήκατε, πραγματικότητα.

Ένα σπίτι σχεδιασμένο με βάση τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, με άνετους και λειτουργικούς χώρους, ακόμα και  σε λίγα μόνο τετραγωνικά μέτρα. Γι’ αυτό η οικολογική επιλογή των υλικών, που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή του είναι αδιαπραγμάτευτη. Το συναίσθημα, που δημιουργείται από την διαμονή σε ένα τέτοιο προκατασκευασμένο σπίτι δεν εξηγείται, απλά βιώνεται. Σπίτι για να μένετε εσείς και η οικογένειά σας ή εξοχικό, για την ξεκούρασή σας.

Στόχος μας

Το όραμά μας γίνεται και δικό σας

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, έτοιμα να προσαρμοστούν στις οποιεσδήποτε προσωπικές επιλογές και απαιτήσεις. Οι δυνατότητες για τη διαρρύθμιση των χώρων είναι άπειρες. Η εταιρεία μας διαθέτει και συνεργάζεται με πλειάδα αρχιτεκτόνων και ειδικευμένου εργατικού προσωπικού, που αναλαμβάνει να σας παραδώσει το σπίτι σας "με το κλειδί στο χέρι". Μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε φάση ανάπτυξης και χτισίματος του προκατασκευασμένου σπιτιού που επιλέξατε. Γι αυτό απευθυνόμαστε σε εσάς, που ψάχνετε το μοναδικό, το ιδιαίτερο. Εσάς που δεν βλέπετε το σπίτι σαν «τέσσερις τοίχους», αλλά σαν συνέχεια της προσωπικότητάς σας.

Οι άνθρωποί μας θα σας παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, όχι μόνο μέχρι να εγκατασταθείτε, αλλά και στη συνέχεια. Και αυτό για εμάς είναι το σπουδαίο... η σχέση μας να παραμένει ζεστή… σπιτική, έτσι όπως ξεκίνησε!

Δεσμευόμαστε για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε  και την  ολοκλήρωσή τους, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα το οποίο θα γνωρίζετε από την αρχή.

Στόχος μας. Να προσπαθούμε  καθημερινά, να σας προσφέρουμε εργασίες  ποιοτικές, οι οποίες θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Προδιαγραφές και  εγγυήσεις σε όλες τις εργασίες, για σπίτι  από την αρχή ή για μια ανακαίνιση υφιστάμενης  κατοικίας από επαγγελματίες  τεχνικούς, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.  Τα μέχρι σήμερα αποτελέσματά έχουν δικαιώσει πλήρως αυτή την επιλογή μας, καθώς όλο και περισσότεροι πελάτες μας εμπιστεύονται και το όραμά μας γίνεται και δικό τους όραμα.


Στα πλαίσια μιας σφαιρικής εξέλιξης,

Εστίαση και στον ενεργειακό τομέα των κατασκευών.

Η χρήση Σουηδικής και Φινλανδικής ξυλείας ως κύριο δομικό υλικό, καθιστά την κατοικία πλήρως οικολογική αφού στην κατασκευή σπιτιών η αντικατάσταση των συμβατικών δομικών  υλικών από το ξύλο, μειώνει κατά 1,1 τόνους ανά κυβικό τις εκπομπές  διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Πόσο μάλλον όταν η εταιρεία  συνεργάζεται με εργοστάσια παραγωγής Σουηδικής και Φινλανδικής ξυλείας,  στα οποία για κάθε δέντρο που κόβεται, φυτεύονται τρία έως πέντε νέα,  παράγωντας ουσιαστικά αρνητικό αποτύπωμα άνθρακα.

Συν τοις άλλοις, οι κατοικίες σχεδιάζονται με τρόπο βιοκλιματικό ώστε μέσω των ανοιγμάτων, των συστημάτων σκίασης, του προσανατολισμού  και του μηχανολογικού εξοπλισμού να υπάρχουν οι απαραίτητες  εσωκλιματικές συνθήκες και να εξοικονομείται ενέργεια για τη θέρμανση, την ψύξη και τον φωτισμό.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με τον συντελεστή θερμοπερατότητας της τοιχοποιίας (ο οποίος φτάνει ακόμα και 0,11 W/m2K και επιτυγχάνει μείωση κατανάλωσης ενέργειας 75%-80% σε σχέση με τη συμβατική τοιχοποιία), μπορούν αποδεδειγμένα να τεκμηριώσουν γιατί σπίτια της εταιρείας Κοφινάς έχουν ήδη λάβει πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης Α!