Γιατί Detima

Σε κάθε περιοχή της Κύπρου

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας ΚΟΦΙΝΑΣ μπορεί να μελετήσει και να υλοποιήσει οποιοδήποτε σχέδιο κατοικίας, είτε με τη βοήθεια έτοιμων σχεδίων που θα προσκομίσετε είτε απλώς με τη δική σας καθοδήγηση, ώστε να προετοιμάσουμε εμείς τα σχέδια. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός και έτσι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη και να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας! 

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε κάποια πρόταση από τον κατάλογό μας και να τον χρησιμοποιήσετε ως έχει ή να επέμβετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Πρακτικά άπειρες δυνατότητες διαρρύθμισης των χώρων προσφέρει και ο συνδυασμός μονάδων αρθρωτών μεταλλικών κοντέινερ.

Μπορούμε να κατασκευάσουμε τη νέα σας κατοικία σε κάθε περιοχή της Ελλάδας. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ ή με τους κατά τόπους αντιπροσώπους μας για περισσότερες πληροφορίες.

Σταθερά επιτυχημένη πορεία

Πολυετής πείρα με απόλυτα επιτυχημένη πορεία

Από το 1977 ερευνάμε πειραματικά και εξελίσσουμε τις ξύλινες κατασκευές, βελτιώνοντας την τεχνογνωσία μας. Είμαστε σε θέση, επομένως, να σας προσφέρουμε άρτιες και αξιόπιστες λύσεις και δεν επαναπαυόμαστε, αλλά συνεχίζουμε ανοδικά με διαρκή τεχνολογική έρευνα και πειραματικές μελέτες. Η ικανοποίηση των πελατών μας, αποδεικνύει τη σταθερά επιτυχημένη πορεία μας και την αξιοπιστία που χαρακτηρίζει το όνομα Κοφινάς!Γιατί ένα Προκατασκευασμένο Σπίτι;

Δυνατότητα σχεδιασμού για ΑμεΑ

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να προσαρμόσει κάθε υπάρχον σχέδιο κατοικίας ή να σχεδιάσει εξ αρχής μια νέα ιδέα, ώστε να υποστηρίζει τον  “σχεδιασμό για όλους”, εξασφαλίζοντας την προσπέλαση των ΑμεΑ.Αντισεισμικότητα

Οι κατοικίες Κοφινάς αποδεδειγμένα και όχι  γενικολογώντας αποτελούν πλήρως αντισεισμικές κατασκευές. Η εταιρεία  όντας σίγουρη για τη στιβαρότητα της τοιχοποιίας της δεν έμεινε σε  θεωρητικό επίπεδο αλλά δοκίμασε και πιστοποίησε την στιβαρότητα της μέσω  επιστημονικών ερευνών.

Η  βίδα, η οποία ρομποτικά τοποθετείται σε όλα τα κατασκευαστικά μέρη του  σπιτιού, τα μεταλλικά συνδετικά ελάσματα, με τα οποία “δένουμε” την  κατασκευή, η υπερδιαστασιολόγηση φέροντος οργανισμού μέσω μηχανικής  μελέτης και η ενίσχυση, στα σημεία καταπόνησης, μέσω ειδικού στατικού  προγράμματος, είναι τεχνικά πλεονεκτήματα τα οποία παρότρυναν κορυφαίους  επιστήμονες να μιλήσουν δημόσια για την αντισεισμικότητα των κατασκευών  Κοφινάς.


Δυνατότητα υλοποίησης Παθητικής Κατασκευής- Ενεργειακή Απόδοση

Η  εταιρεία Κοφινάς, ως μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Παθητικού Κτιρίου,  είναι σε θέση να υλοποιήσει κατασκευές πλήρους παθητικού σχεδιασμού. Με  την εφαρμογή λύσεων αερισμού και ανάκτησης θερμότητας στο  υπάρχον κορυφαίο σύστημα δόμησης της εταιρείας, είμαστε σε θέση να  κατασκευάσουμε κατοικίες που πρακτικά απαιτούν μηδενικά έξοδα για την ψύξη και τη θέρμανσή τους.
Η κατασκευή ΚΟΦΙΝΑΣ, εκτός από τη μέγιστη θερμομόνωση της τοιχοποιίας   της με συντελεστή θερμοπερατότητας που φτάνει στο 0,09 W/m2K, μπορεί  να  σας προτείνει πληθώρα επιλογών ώστε να βελτιώσετε στο έπακρο την  ενεργειακή απόδοση της νέας σας κατοικίας, κάτι που έχει όχι μόνο  οικολογικό αντίκτυπο, αλλά επίσης μειώνει τα έξοδα του νοικοκυριού.Υγεία και Οικολογία

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε στην εταιρεία Κοφινάς για την κατασκευή των κατοικιών μας είναι επιλεγμένα ώστε να μην επιβαρύνουν στο ελάχιστο την υγεία σας και να έχουν τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Γι’ αυτό και η ξυλεία μας είναι ξηραντηρίου, δεν είναι εμποτισμένη με χημικά, όπως τα ξύλα πράσινου χρώματος,  οι γυψοσανίδες της Knauf είναι από φυσικό γύψο και έχουν υποστεί βιολογικό έλεγχο από διεθνή φορέα και οι κόλλες είναι πιστοποιημένα κατάλληλες για χρήση σε κατοικία.

Θεωρούμε ότι η φυσική λύση είναι και η βέλτιστη λύση και αυτό το εφαρμόζουμε απόλυτα σε κάθε κατοικία που κατασκευάζουμε.

Επιπλέον, το συνεργαζόμενο Σουηδικό εργοστάσιο, σεβόμενο απόλυτα το φυσικό περιβάλλον, για κάθε δέντρο που κόβει φυτεύει νέα δενδρύλλια.

Μπορούμε να υλοποιήσουμε κάθε σχέδιο

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας μπορεί να μελετήσει  και να υλοποιήσει οποιοδήποτε σχέδιο κατοικίας,  είτε με τη βοήθεια  έτοιμων σχεδίων που θα προσκομίσετε είτε απλώς με τη  δική σας  καθοδήγηση, ώστε να προετοιμάσουμε εμείς τα σχέδια. Δεν  υπάρχει κανένας  περιορισμός και έτσι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη και να  ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας!

Εναλλακτικά μπορείτε να  επιλέξετε κάποια  πρόταση από τον κατάλογό μας και να τον  χρησιμοποιήσετε ως έχει ή να  επέμβετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Πρακτικά άπειρες δυνατότητες διαρρύθμισης των χώρων προσφέρει και ο συνδυασμός μονάδων αρθρωτών μεταλλικών κοντέινερ.